Hipocresia política

Per lytta vesicatoria - July 7th, 2006, 16:36, Categoria: Cogitationes uariae

 Seria concebible a Alemanya un partit que no condemnara Hitler? És la llei de partits d'igual aplicació a totes les forces polítiques? Batasuna ha estat il·legalitzada per no condemnar la violència. Es pot permetre que altres partits no sols no la condemnen, sinó que, a més, afavorisquen la creació de forces feixistes -no altra cosa és eixe partit, per dir-li d'alguna manera, que s'ha constituït al País Valencià i que dirigeix un radical- fomentant l'odi i el anticatalanisme més barroer?
 Tot açò ve arran d'un mail que m'ha arribat i que diu:
"PASSA-HO, EL PP ENALTEIX EL FEIXISME, IL·LEGALITZEM-LOS! Prou hipocresia, plantem cara al feixisme d'una vegada i per sempre... No renunciem a fer justícia si voleu equilibri. Batasuna és il·legalitzada per no condemnar la violència. En canvi el primer partit de l'oposició del Govern de l'Estat espanyol, declara obertament el seu recolzament al genocidi dut a terme pel feixista de Franco. On hem arribat! Pensa i actua si us plau, pels nostres successors! DIFON LA IDEA! Firma
ací. IL·LEGALITZEM EL PP!"
La pregunta de la campanya diu: "¿Considera conveniente que el Partido Popular siga siendo legal a pesar de no haber condenado el levantamiento militar de 1936 y haber llevado a España a una guerra ilegal en Irak sin consultar a la ciudadanía ni al jefe del Estado?", i va adreçada al "Tribunal Constitucional, Defensor del Pueblo, Congreso de los Diputados".
Efectivament, queda una miqueta estrany que el senyor
Mayor Oreja i el seu partit siguen el únics que s'hagen negat al Congrés Europeu a condemnar el cop d'estat i el règim de Franco.

Enllaç permanent ~ Comentaris (-1) ~ Comentar | Referències (0)

El BlocCalendari

<<   July 2006  >>
SMTWTFS
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      

Sindicació

Notícies de l'antiguitat

Allotjat en
ZoomBlog

Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.