Odontomania

Per lytta vesicatoria - August 14th, 2006, 18:03, Categoria: Cogitationes uariae

  Per passar l'estona, avui, a la categoria Cogitationes variae, la primera part d'un petit relat, Odontomania. Espere que us agrade:

      Imbuït per la lectura dels clàssics, Ferran aplicava el que havia llegit a gairebé tots els aspectes de la vida quotidiana, fins i tot els més, diguem-ne, peremptoris, com ara el sexe. Per això, i fent memòria del poema d'aquell autor llatí que li deia a un amic que no s'estranyés pel fet que una dona tingués les dents negríssimes i una altra, en canvi, ben blanques, Ferran anava ben en compte amb les dentadures blanquíssimes, car no li feia cap gràcia trobar-se a l'endemà amb un got amb el somriure de la xicona amb qui havia passat la nit a dintre.
      Tot i això, eixa nit havia lligat amb una noia que podria protagonitzar, sense desmerèixer gens ni mica, qualsevol anunci de dentifricis. Però, això si, havia consumit gran part de la vetllada a assegurar-se de l'autenticitat dels queixals de la bella, tot aplicant els mètodes que al llarg de la seua vida havia desenvolupat per a aital fi.
      En acabar, doncs, l'última copa, la nova parella, ja despuntant les clarors del dia, havia decidit anar a l'apartament d'ella, per tal de finalitzar el que tot just havien començat -frecs mentre ballaven, acaronaments en els llocs estratègics... però ni un sol petó, per molt que Ferran ho havia intentat, i de quina manera!

       Allà es trobava en Ferran, assegut als peus del llit, tot esperant que ella eixís del lavabo, amb una seriosa trempera que necessitava alleugerar imperiosament. Després dels cinc minuts possiblement més llargs, si no de la seua vida, sí dels últims dos anys, s'obri la porta del bany i, a contrallum, apareix la silueta perfecta, remarcada per una tela quasi transparent, de l'amfitriona.
              -D'això... Em caldria alleugerir la bufeta... -diu, fent broma i assenyalant-se el bony.
       Amb els ulls com a plats i un somriure que fa enlluernar tota la cambra -i que alguna cosa hauria d'haver fet sospitar al Ferran- aquella dona de somnis -humits- fa:
             -Sota el llit...
             -Sota el llit?

I pròximament el desenllaç... Com acabaries tu el relat? S'admeten suggeriments...

Enllaç permanent ~ Comentaris (-18) ~ Comentar | Referències (1)

El BlocCalendari

<<   August 2006  >>
SMTWTFS
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   

Sindicació

Notícies de l'antiguitat

Allotjat en
ZoomBlog

Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.