Assalt al cementiri amb "agostinitat" i traïdoria

Per lytta vesicatoria - August 16th, 2006, 11:07, Categoria: Cogitationes uariae

  Madulain, una sempre benvinguda comentarista d'aquest humil bloc, m'envia una notícia prou aclaridora de fins on pot arribar la bèstia especulació urbanística que ens aclapara: fins els cementiris. Lloc: Benissa. En paraules de Madulain:
"en Benissa tenim dos cementeris, el nou i el vell, el vell fa uns 25 anys que no s'utilitza per soterrar i moltes restes han sigut traslladades pels familiars al nou, pero encara conté les restes de molts benissers i benisseres molt ilustres. La noticia es que l'ajuntament de Benissa ha parcelat el cementeri vell ( amb tot el que conté) i ha permutat una parcel·la del cementeri amb un constructor del poble, que ha excavat eixa part del cementeri amb la ferma intenció de construir a sobre. Tot aço ha sigut despres de destituir a la concejala de urbanisme i colocar-se el mateix batlle com a concejal de urbanisme, i l'obra calculadament s'està duent a terme just ara en el mes d'agost, quan molta gent està de vacances o al camp. El colectiu el runar s'ha posat en moviment, també el cronista oficial de la vila, i com veus no son els unics. Hi ha mes gent en moviment, (...). La noticia ja ha sigut publicada al
Levante, Las Provincias i Informacion, també el Cronista Oficial de la Vila ( Joan Josep Cardona) escrigué una carta protesta al periodic i al Canfali del dissabte passat n'hi havia un altra"
Teniu més informació ací:
Forum de l'Ajuntament de Benissa.
Infobenissa, amb el comunicat d'El Runar.
Carta del Canfali de dissabte passat.
Què es pot fer? No ho sé. Potser, abans que res fer arribar a l'ajuntament l'estupor davant la notícia
adreçant-se a ell directament. També trobe que hi ha una manifestació el proper dissabte a Xàbia contra l'especulació organitzada per un munt de col·lectius; crec que eix de la plaça del Convent a les 20,00 h. Acudim-hi, doncs! O, si de moment, el que vols és desfogar-te una miqueta, deixa ací el teu comentari.
Salvete et boni sitis!

Enllaç permanent ~ Comentaris (-16) ~ Comentar | Referències (0)

El BlocCalendari

<<   August 2006  >>
SMTWTFS
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   

Sindicació

Notícies de l'antiguitat

Allotjat en
ZoomBlog

Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.