Odontomania (el desenllaç)

Per lytta vesicatoria - August 18th, 2006, 12:29, Categoria: Cogitationes uariae

 S'havíem deixat el Ferran amb la bufeta a punt d'esclatar...

     En Ferran, sobtat, s'asoma al lavabo i, ai las!, no hi veu cap cosa semblant a una tassa de wàter, però pel darrere, la xica, tranquilitzadora, li diu:
      -Pel lloguer que pague, no puc demanar massa comoditats, com bé pots observar... Sota el llit trobaràs un clàssic i "demodé" orinal.
      Efectivament, allà es troba, un orinal, creia el Ferran que això ja només existia en els museus etnològics, però no. Bé, és evident que haurà de tornar als seus anys infantils, així que agafa l'adminicle i deixa córrer, alleujat, una gran i calenteta pixarada.
      -On deixe...?
     -A la cambra de bany... No te'n preocupes, i vine ja, que es fa tard i cal que aprofitem eixa alegria que mostra el teu benvolgut Ferrandet.
    Es renta les mans, i a penes eixutes -les gònades són a punt d'esclatar- es dirigeix al llit, on ella, bellíssima, el rep amb la boca mig oberta i la punteta de la llengua entre les dents, tot prometent-li el petó més sucós de la seua vida i que tantes hores ha estat negant-li.

    I és en el moment d"ajuntar les dues boques quan Ferran, tan rigorós, se'n recorda d'un altre clàssic, que, ves per on, tenia ben amagat dintre el cap: aquell que explicava les raons per les quals els habitants d'Hispània tenien les dents més blanques de tot l'Imperi; se les rentaven amb pixum.


     !! Quin és l'autor que marejava de tal manera el Ferran? Coneixes els poemes a què fa referència?
Aestivae salutationes!

Enllaç permanent ~ Comentaris (-12) ~ Comentar | Referències (0)

El BlocCalendari

<<   August 2006  >>
SMTWTFS
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   

Sindicació

Notícies de l'antiguitat

Allotjat en
ZoomBlog

Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.