Teatre i Sagunt: Comentaris

Enviat per AITOR (Contact, Page)
Data: February 21st, 2006, 13:09

T'AS OBLIDAT DE QUE A LES JORNADES MULTILINGUISTIQUES FEM LA ACTUACIO DE ROCK L'OSCAR I YO!!!!!!! HOME SERGI! COM SET POT PASAR UNA COSA AIXINA!! PER L'AMOR DE DEU!!! FES-MOS PROPAGANDA!!

~~~

Enviat per Sergi (Contact, Page)
Data: February 21st, 2006, 16:48

En efecte, Aitor (què? estaves avorridet, eh?), no només falta incloure la vostra actuació, sinó moltes altres, però això ja ho posareé quan tingam tot el programa, val? Hala, segueix fent comentaris, que almenys això ens dóna "vidilla".

~~~

Enviat per Sebastià (Contact, Page)
Data: February 21st, 2006, 19:09

Un apunt, Sergi, si em permets. La Lisístrata en còmic és de Ralf König i està publicada per ed. La Cúpula. Tot i que tant el còmic com la pel·li (l'únic pèplum català, que jo sàpiga), a parer meu, queden lluny de la comicitat d'Aristòfanes, que es reflecteix bé (penso) en la traducció de C. Carandell.

~~~

Enviat per Sergi (Contact, Page)
Data: February 21st, 2006, 21:08

Tota la raó del món, Sebastià.
Però, a banda de fer estimar els clàssics en els seus orígens, saps que moltes vegades a la jovenalla (en general) els fa enrere la versió original (tot i que també la veiem): trobes algun dramaturg més sublim que Shakespeare? No obstant això, no està de més acostar-lo als joves lectors d'una manera, diguem-ne, menys acadèmica. Insistisc, no estic parlant de decantar-se per una o l'altra: les dues són compatibles (per exemple, podem compatibilitzar perfectament l'Odissea amb el visionat de, per exemple, "Oh, brother", no et sembla?). Als fantàstics llibres sobre pel·lícules de Lillo Redonet sempre els he trobat a faltar uns altres amb films més moderns.
Moltes gràcies per les dades del König (els handicaps de no voler alçar-me de la cadira per a consultar... catxis!).
I, en fi, evidentment la comicitat originària dels nostres clàssics és ben difícil de superar. Salut.

~~~

Enviat per Noèlia... (Contact, Page)
Data: February 23rd, 2006, 20:17

Yeee!!Aitor..es que ja t'has oblida't dels altres components del grup o que?
i Karmen?!i Lluís?!i jo mateixa?!nosaltres no pintem o que?!?!
jajaja... bueno Sergi, molt bona la pàgina(per dir algo i per veure si a més puja la nota(juas juas...XD))que m'en torne a estudiar l'exàmen que ens has posat per a demà..ale, adeu a tots!!

~~~

Enviat per Karmen!!! (Contact, Page)
Data: February 25th, 2006, 0:16

AITOR!!!seràs c...!!!!COM ET POTS OBLIDAR DE LES ROCK N' ROLL STAR!!!!¿??????eeeeeeeeeeh??? i com esq no m'he enterat de q hi podiem deixar comentaris ací???HOLA SERGIIIII!!!!!com està el super director de teatre???(jo faig com Noèlia, q l'any q bé em tens de donar classe el més segur i vull q em pujes nota!!!)bé, ja de paso... SI, COM ES Q NO ENS FAS PUBLICITAT????EEEEEH???? bé, però si em pujes la nota et pense dedicar cançons al pròxim concert, tipo "Angie" dels Rolling Stones, "Sergie" dels black diamonds "oooh sergieee....I love your classes....laralaralaaaaaaaaaaaa....ooooh sergieeee I don't want to be Groucho Marx in 'oh my god'...ooooh sergie, you're a star..." xD!!!
Si, ja sàbem q fer la pilota és un mètode efectiu per a les bones notes... aixina, q com jo soc molt pilota (bé, a més, amb la sinceritat per davant!!!) em pujaràs la nota, veritat??SI??SI???perfiii perfiiii!!!!
jjjjj
Y con besos me despido...
ROCK n' ROLL!!!!!
karmen!

~~~

Enviat per AITOR (Contact, Page)
Data: March 1st, 2006, 2:26

SI JA SABIA JO QUE ESTA XIQUETA (KARMEN) ESTA LOCA!!! UN POQUET DE COMPRENSIO, SERGI, QUE NO SAP LO QUE DIU... VA ARREA CAP A CASA, VA SOLTA LA PORTA...NO!, NO LI TIRES GANIVETS AL VEÍ, PER LO MENOS NO A LA YUGULAR, FEWS EL FAVOR DE COMPORTAR-TE, NO ET BEGUES L'AIGUA DEL FLORERO!!! PUFFF...... NO TE REMEI!!!!

~~~

Enviat per Karmen... (Contact, Page)
Data: March 3rd, 2006, 17:03

Tu si que no tens remei...REBORDONIT!!!

~~~

Fes un comentari

Tornar a l'article | Inici

El BlocCalendari

<<   October 2018    
SMTWTFS
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31    

Sindicació

Notícies de l'antiguitat

Allotjat en
ZoomBlog

Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.