II Jornades Multilingüístiques: Comentaris

Enviat per Sergi (Contact, Page)
Data: April 29th, 2006, 12:44

Per si no es veu bé la imatge, ací teniu la introducció: Aquest és el segon any que celebrem les Jornades Multilingüístiques, projecte que va néixer amb ànim integrador de diferents disciplines i obert a totes les propostes. L'única coherència que podem veure en les activitats és la de realitzar fora del centre una ampliació i continuació de treballs realitzats en l'aula, i potser voler subratllar la importància dels diferents llenguatges en els quals s'impliquen els nostres cinc sentits.
Els nostres sentits ens relacionen amb el món, i les diferents formes de comunicació que se’n deriven componen la gènesi del gresol de llenguatges humans que usem. Pel que entendrem que la naturalesa del concepte llenguatge excedeix les constriccions del llenguatge escrit o oral i és base fonamental per a comprendre que les formes d'expressió de la naturalesa humana tenen com a fi primera la comunicació... segueix>>>

~~~

Enviat per lytta vesicatoria (Contact, Page)
Data: April 29th, 2006, 12:45

Com han assenyalat alguns autors, en el sentit regressiu freudià, el llenguatge escrit guarda en el seu interior la seua gènesi lexicopictogràfica, en la qual la imatge era fonamental per a la seua comprensió i desenvolupament, però renega d'ella tractant de demostrar sempre la seua independència. És simptomàtic d'això que siga l'únic codi que necessite sempre de la confrontació per a seguir demostrant aquesta suposada independència (immanència). Encara que el llenguatge (oral o escrit) sempre siga un acte fallit de la visió, perquè del que parlem ja no "és" ni "està".
Teories a part, en la pràctica s'han incorporat més participants enguany, i esperem tots que gaudim junts del que els nostres companys (alumnes i professors) s'esforcen per comunicar-nos.
Andrés Jaén
(Traducció: Sergi Ferrús)
I la programació:... segueix>>>

~~~

Enviat per lytta vesicatoria (Contact, Page)
Data: April 29th, 2006, 12:49

3 de maig: 18,30, presentació en powerpoint, concert a càrrec de Black Diamonds, exposicions diverses i vi d'honor. 11 de maig: 19,30, "El zero transparent", teatre a càrrec de "L'estranya família", grup del centre. 21 de juny: 18,30, presentació de la revista i teatre: "Castigats!". Alumnes de 1r d'ESO de l'assignatura de Teatre. 22 de juny: 18,30, "Déu" de Woody Allen, a càrrec dels Galguets, grup de teatre del centre i visionat d'"Un urinari per no orinar".
Tot a l'Espai Cultural de pedreguer

~~~

Fes un comentari

Tornar a l'article | Inici

El BlocCalendari

<<   April 2021    
SMTWTFS
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Sindicació

Notícies de l'antiguitat

Allotjat en
ZoomBlog

Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.